Maso Sendviče, tousty, svačiny Slaná jídla Večeře Vše

Tacos s trhaným masem a avokádovou omáčkou

Tacos milujeme snad na všechny způsoby. Ale ten nejoblíbenější je s trhaným masem a salsou. Tentokrát jsem využila zbytků trhaného masa. Pak už jen stačilo připravit avokádovou omáčku a salátek z rajčat. Samozřejmě hojně zasypat sýrem.
Suroviny:
  • vepřové trhané maso
  • tortilly – já si je připravuji sama ( mohu si tak určit, jak velké je zrovna chci)
  • 1/2 h strouhaného sýru Cheddar
  • 1 avokádo
  • 2 lžíče limetkové šťávy
  • 1/2 h zakysané smetany
  • sůl, pepř
  • rajčatový salátek: rajčata nadrobno, jarní cibulka nadrobno, sůl, pepř, olivový olej, oregáno, limetková šťáva
Postup:
  1. Připravím si avokádovou omáčku. Do mixéru dám 2 půlky avokáda, limetkovou šťávu, zakysanou smetanu, sůl, pepř, trochu vody a rozmixuji dohladka.
  2. Ohřeji maso a tortilly. Tortilly naplním masem, posypu sýrem, rajčaty a přeliji avokádovou omáčkou. Já ještě přeliji pikantní omáčkou.

Eva

Všechny uvedené recepty jsou vyzkoušeny největšími mými kritiky, kterými jsou dva synové a manžel.

Mohlo by vás také zajímat...

Napsat komentář