Tacos milujeme snad na všechny způsoby. Ale ten nejoblíbenější je s trhaným masem a salsou. Tentokrát jsem využila zbytků trhaného masa. Pak už jen stačilo připravit avokádovou omáčku a salátek z rajčat. Samozřejmě hojně zasypat sýrem.
Suroviny:
- vepřové trhané maso
- tortilly – já si je připravuji sama ( mohu si tak určit, jak velké je zrovna chci)
- 1/2 h strouhaného sýru Cheddar
- 1 avokádo
- 2 lžíče limetkové šťávy
- 1/2 h zakysané smetany
- sůl, pepř
- rajčatový salátek: rajčata nadrobno, jarní cibulka nadrobno, sůl, pepř, olivový olej, oregáno, limetková šťáva
Postup:
- Připravím si avokádovou omáčku. Do mixéru dám 2 půlky avokáda, limetkovou šťávu, zakysanou smetanu, sůl, pepř, trochu vody a rozmixuji dohladka.
- Ohřeji maso a tortilly. Tortilly naplním masem, posypu sýrem, rajčaty a přeliji avokádovou omáčkou. Já ještě přeliji pikantní omáčkou.